Heldere communicatie

Open en heldere communicatie is van groot belang. Gecombineerd met kennis en creativiteit ligt daar onze kracht om snel en succesvol plannen te realiseren.

We zijn duidelijk over onze visie op de mogelijkheden van
een plan: is het haalbaar of niet. Ook onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een helder en onderbouwd standpunt, korte lijnen en een efficiƫnte en degelijke aanpak. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de te volgen route, uit te
voeren werkzaamheden en geplande controle momenten.

Hoe doen we dat?

We verdiepen ons in de locatie en haar omgeving. Dat is de basis voor het concept voor de invulling van een locatie, ongeacht de functie. We creƫren draagvlak door goed te luisteren naar omwonenden, belanghebbenden en andere stakeholders en te zorgen dat we echt weten wat er speelt. Vaak komen hier heel logische elementen uit om een plan te versnellen en te verbeteren. We verdiepen ons ook in de beoogde doelgroep en halen die als het kan snel aan tafel. Niemand kan beter beoordelen wat belangrijk is dan de beoogde bewoner of gebruiker zelf! Bij het concept zoeken we de passende partijen om te ontwerpen, engineeren en visualiseren.