De Tol 2

Zevenaar

In opdracht van OTK Projecten zijn in de Tol 2 op enkele open velden binnen een gerealiseerd nieuwbouwplan 16 tweekappers ontwikkeld ter afronding van de wijk. In de oorspronkelijke plannen waren royale en dure tweekappers voorzien. Hier bleek weinig behoefte aan te zijn mede door de vastzittende markt in 2008-2011. Ook een herontwikkeling met juist hele kleine tweekappers bleek niet haalbaar: het was voor de beoogde doelgroep een te kleine stap voorwaarts. Uiteindelijk is een plan ontwikkeld met 16 tweekappers die in de basis voldoende ruim zijn en modulair uitbreidbaar zijn met uitbouwen, dakkapellen, garage etc.

Opdrachtgever: OTK Projecten
Ontwerp: MAS Architectuur
Bouw: Groothuis Wonen

Het project heeft de naam “Privilege”gekregen. Privilege staat voor voorname woningen op fraaie kavels, comfortabel parkeren op eigen terrein, een prachtige tuin en wonen naar wens.

De ruime woningen kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. Vloerverwarming op begane grond én verdieping, houten binnenkozijnen met stompe deuren, luxe sanitair met standaard wandclosets.

De woningen blinken uit in duurzaamheid. Extra hoge isolatiewaarden voor dak, gevels en vloer zorgen, samen met de lage temperatuurverwarming voor een laag energieverbruik en extra wooncomfort.

De woningen in Privilege hebben een voorname en robuuste uitstraling. Door de samengestelde kap heeft iedere helft een duidelijk eigen karakter.

Ook zo’n plan ?

Ontdek wat Mecus voor jou, jouw plannen en de mensen achter jouw plan kan betekenen. Laten we eens, onder het genot van een kopje koffie, jouw plannen bespreken!

Transformatie supermarkten

Weert e.o.

project bekijken

Wonen in het Wapen

Bemmel

project bekijken

Bavo Kerk

Angeren

project bekijken

Dorpstraat 58

Gendt

project bekijken

Dorpsstraat 68

Bemmel

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht