De Tol 2, Stede II en V

Zevenaar

In opdracht van OTK Projecten zijn in de Tol 2 op enkele open velden binnen een gerealiseerd nieuwbouwplan 16 tweekappers ontwikkeld ter afronding van de wijk. In de oorspronkelijke plannen waren royale en dure tweekappers voorzien. Hier bleek weinig behoefte aan te zijn mede door de vastzittende markt in 2008-2011. Ook een herontwikkeling met juist hele kleine tweekappers bleek niet haalbaar: het was voor de beoogde doelgroep een te kleine stap voorwaarts. Uiteindelijk is een plan ontwikkeld met 16 tweekappers die in de basis voldoende ruim zijn en modulair uitbreidbaar zijn met uitbouwen, dakkapellen, garage etc.

Opdrachtgevers OTK Projecten, Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Ontwerp MAS Architectuur, Jan Bloemendal, AA Architecten
Bouw Groothuis Wonen, Aannemersbedrijf Jan Oosterhout

Mecus - project zevenaar

Begin 2018 is de prijsvraag gewonnen voor het deelplan De Stede 2, een nieuw deelgebied in een nieuwbouwplan. Door een uitdagende maar realistische planning, zorgvuldige aansturing en betrouwbare partners is het plan op 1 mei 2018 in verkoop gegaan en kon in november van dat jaar met de bouw van de 17 koopwoningen worden gestart. Begin 2019 is wederom deelgenomen aan de prijsvraag voor fase 5. Onder de naam Parkstede is door AA Architecten een hoogwaardig plan gemaakt, waarmee een nieuwe kwaliteitsambitie is neergelegd voor de ontwikkeling van het gebied.

Het plan is op 29 juni 2019 in verkoop gegaan en omvat naast een tweekapper vooral onderscheidende woonprogramma’s als nultredenwoningen, starters bovenwoningen en mediorwoningen aan de buitenrand van het plan.

Ook zo’n plan ?

Ontdek wat Mecus voor jou, jouw plannen en de mensen achter jouw plan kan betekenen. Laten we eens, onder het genot van een kopje koffie, jouw plannen bespreken!

Plein 2020

Appeltern

project bekijken

Ceylonpoort

Haarlem

project bekijken

Rijswijkstraat

Amsterdam

project bekijken

Smachtenburg

Harskamp

project bekijken

BuitenHof

Maasbommel

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht