Wie zijn we?

Mecus is een onafhankelijke vastgoedadviseur en -ontwikkelaar zonder bouwbelang. Initiatiefnemer Michel van Wijk heeft in de afgelopen 25 jaar een breed scala aan projecten gerealiseerd. Hoofdzakelijk in de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook met enkele bijzondere projecten in de Randstad en midden Nederland.

Michel

Ontwikkeling is een complex proces met vaak veel verschillende belangen. Door goed te luisteren en te analyseren kan met kennis en creativiteit alles tot een mooie uitdaging worden omgebouwd. Graag denken we onder het genot van een kop koffie mee over jouw uitdaging!

06-54623181

Nellie

Goede communicatie is de basis voor goede resultaten en een succesvolle samenwerking.

Communiceren met focus en helderheid kan altijd en overal; bij een concreet project, bij het dagelijks werk binnen het team, in ons dagelijks leven thuis. Kennismaken?

06-12654186

Jan

De cliché’s “je moet niet nadenken; maar je moet voordenken” en “alleen ga je sneller; samen kom je verder” zijn waar.

Samenwerken, met aandacht, begrip en respect voor elkaar levert alle belanghebbenden goed, leuk en efficiënt werk op.

06-27856610

Sander

“Woonkwaliteit” en “kwaliteit van wonen” moeten samen gaan. Een duurzaam kwaliteitsproduct met oog voor de omgeving.

Een betrouwbare partner zijn in een open en eerlijke samenwerking leidt tot de beste resultaten.

06-39122729

Enthousiaste specialisten

Ons enthousiaste team bestaat uit specialisten met brede kennis van zaken, jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw, soms gecombineerd met commerciële ruimte, maar ook zorghuisvesting. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd: project- en procesmanagement, ruimtelijke ordening, techniek, marketing en commercie.