Wie zijn we?

Mecus is een onafhankelijke vastgoedadviseur en -ontwikkelaar zonder bouwbelang. Initiatiefnemer Michel van Wijk heeft in de afgelopen 25 jaar een breed scala aan projecten gerealiseerd. Hoofdzakelijk in de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook met enkele bijzondere projecten in de Randstad en midden Nederland.

Michel van Wijk

Ontwikkeling is een complex proces met vaak veel verschillende belangen. Door goed te luisteren en te analyseren kan met kennis en creativiteit alles tot een mooie uitdaging worden omgebouwd. Graag denken we onder het genot van een kop koffie mee over jouw uitdaging!

06-54623181

Nellie van de Klift

Communicatie; dé sleutel tot succes.

Goede communicatie is nodig voor een effectieve samenwerking. Het gaat niet zozeer om spreken of lezen, maar om te begrijpen wat er precies gezegd wordt, of soms wat niet gezegd wordt…

06-12654186

Jan Warnshuis

De cliché’s “je moet niet nadenken; maar je moet voordenken” en “alleen ga je sneller; samen kom je verder” zijn waar.
Samenwerken, met aandacht, begrip en respect voor elkaar levert alle belanghebbenden goed, leuk en efficiënt werk op.

06-27856610

Sander Maartense

“Woonkwaliteit” en “kwaliteit van wonen” moeten samen gaan. Een duurzaam kwaliteitsproduct met oog voor de omgeving.

Een betrouwbare partner zijn in een open en eerlijke samenwerking leidt tot de beste resultaten.

06-39122729

Jesse Wellink

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.” En dus ook: “Als je kijkt hoe je keek, zie je wat je zag.

Om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, moet je dingen omdraaien, binnenstebuiten keren, van een afstand bekijken of juist van heel dichtbij.

06-52455274

Enthousiaste specialisten

Ons enthousiaste team bestaat uit specialisten met brede kennis van zaken, jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw, soms gecombineerd met commerciële ruimte, maar ook zorghuisvesting. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd: project- en procesmanagement, ruimtelijke ordening, techniek, marketing en commercie.