Ontdek Mecus

Ruim 25 jaar aan vastgoedervaring

Investeerders, beleggers, overheden en organisaties in tal van branches realiseren succesvolle vastgoedproject(en) samen met Mecus. Sinds onze oprichting in 2019 staan we hen bij met vastgoedadvies, projectmanagement en projectontwikkeling.

Mecus bestaat uit een enthousiast team van experts met brede kennis van zaken. We hebben ruime ervaring met woningbouw, commerciële ruimte en zorghuisvesting. Bij ons vind je alle disciplines onder één dak. Van project- en procesmanagement en ruimtelijke ordening tot techniek, marketing en commercie.

Mecus Planontwikkeling B.V. - Mecus-duurzaamheid-1

Ruime staat van dienst, focus op mensen

Mecus werd opgericht in 2019, maar onze historie gaat veel verder terug. Initiatiefnemer Michel van Wijk realiseerde in de afgelopen 25 jaar tal van vastgoedprojecten. Inmiddels is hij al 12,5 jaar zelfstandig: in 2011 besloot hij zijn eigen plan te trekken in de vaak zakelijke vastgoedwereld.

Bij Mecus leggen we de focus op het menselijke aspect binnen vastgoedprojecten. We zoeken altijd naar de juiste match tussen opdrachtgevers, architecten, constructeurs, investeerders, beleggers, aannemers, toekomstige gebruikers en andere stakeholders.

Kennis van de regio, uitgebreid netwerk

Wij realiseren onze eigen projecten hoofdzakelijk in de regio Arnhem-Nijmegen, maar we zetten onze vastgoedkennis en projectmanagement in een veel groter gebied in. Hierdoor kennen wij de mogelijkheden en uitdagingen die spelen in de regio – en weten wij al snel of een project haalbaar is.

Ondersteuning op alle fronten

Binnen ons team blinkt elke expert uit in een eigen specialisme. Waar de één ervoor zorgt dat alles technisch volledig klopt, weet de ander de belangen van alle betrokkenen perfect te managen. Zo vullen we elkaar perfect aan. Opdrachtgevers kunnen rekenen op volledige ondersteuning en expertise op álle fronten.

Maak kennis met ons team

Mecus Planontwikkeling B.V. - mecus-michel-van-wijk

Michel van Wijk

Ontwikkeling is een complex proces met vaak veel verschillende belangen. Door goed te luisteren en te analyseren kan met kennis en creativiteit alles tot een mooie uitdaging worden omgebouwd. Graag denken we onder het genot van een kop koffie mee over jouw uitdaging!

Mecus Planontwikkeling B.V. - mecus-nellie-van-de-klift

Nellie van de Klift

Communicatie; dé sleutel tot succes. Goede communicatie is nodig voor een effectieve samenwerking. Het gaat niet zozeer om spreken of lezen, maar om te begrijpen wat er precies gezegd wordt, of soms wat niet gezegd wordt…

Mecus Planontwikkeling B.V. - mecus-jan-warnshuis

Jan Warnshuis

De cliché’s “je moet niet nadenken; maar je moet voordenken” en “alleen ga je sneller; samen kom je verder” zijn waar. Samenwerken, met aandacht, begrip en respect voor elkaar levert alle belanghebbenden goed, leuk en efficiënt werk op.


Mecus Planontwikkeling B.V. - mecus-sander-maartense

Sander Maartense

“Woonkwaliteit” en “kwaliteit van wonen” moeten samen gaan. Een duurzaam kwaliteitsproduct met oog voor de omgeving. Een betrouwbare partner zijn in een open en eerlijke samenwerking leidt tot de beste resultaten.

Mecus Planontwikkeling B.V. - mecus-jesse-wellink

Jesse Wellink

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.” En dus ook: “Als je kijkt hoe je keek, zie je wat je zag. Om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, moet je dingen omdraaien, binnenstebuiten keren, van een afstand bekijken of juist van heel dichtbij.

Michel

Mijn visie is dat je met goed luisteren, kennis en creativiteit een breed gedragen plan kan maken, dat voor alle stakeholders toegevoegde waarde heeft en niet alleen voor de initiatiefnemer. Dat betekent dat je soms buiten de gebaande paden moet denken of een stapje terug moet durven zetten. Inmiddels hebben we bewezen dat we hiermee ook complexe vraagstukken kunnen oplossen. We hebben hierbij oog voor de haalbaarheid, maar dan als maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

,,