Projectmanagement bij vastgoed

Alles in één keer tot in de puntjes geregeld

Afstemmen met aannemers, architecten en constructeurs. Bestemmingsplannen herzien en wijzigen. Vergunningstrajecten coördineren. De logistiek zo efficiënt mogelijk organiseren. Tegelijk: omwonenden en gebruikers betrekken, ervoor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Én het project waarmaken volgens de afgesproken kwaliteit, planning en binnen het budget. Bij projectontwikkeling komt veel kijken. Wij nemen je het projectmanagement volledig uit handen.

Alles volgens plan, terwijl ‘de winkel doordraait

Of het nu gaat om grootschalige renovatie, herbestemming, nieuwbouw of uitbreiding van bestaande bouw. Projectontwikkeling vraagt om een doordacht plan van aanpak en continue sturing. Dit kost tijd en is vaak complex: er zijn veel partijen betrokken.

Bij Mecus zorgen we ervoor dat uitvoerende partijen weten wat er staat te gebeuren. Dat alles volgens plan verloopt, terwijl – waar nodig – ‘de winkel doordraait.’ En betrokkenen zoals omwonenden in elke fase perfect blijven geïnformeerd.

Laat ons het voor je regelen:

  • Opstellen Plan van Aanpak
  • Bestemmingsplanwijziging in orde maken
  • Vergunningaanvragen doen
  • Overleg met gemeente/provincie, nutsbedrijven
  • Aansturen ontwerp- en projectteam (architect, aannemer, constructeur)
  • Afstemmen met stakeholders: gebruikers, verhuurders, omwonenden, buurtbewoners, belegger, etc.

Samen voor hetzelfde doel

Door vanaf het allereerste begin alle betrokken overheden, omwonenden en andere stakeholders te betrekken, creëren we een breed draagvlak voor het project. Dankzij ons ruime netwerk aan ervaren, betrouwbare partners, verloopt de communicatie met betrokken partijen soepel en doelgericht. Zo krijgen we partijen met soms tegenstrijdige belangen, gezamenlijk naar hetzelfde doel.

Volledige transparantie

Binnen elk project vormen de gestelde kaders voor de kwaliteit, planning en het budget ons uitgangspunt. Tegelijk houden we oog voor alle betrokkenen. Reken op volledige transparantie, in het gehele proces. We houden continu vinger aan de pols, Bewaken de voortgang. En interveniëren tijdig als de situatie daarom vraagt.

Laten we ’t regelen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Transformatie Dorpstraat Gendt

Gendt

project bekijken

Opleidingscentrum brandweer

Flevoland

project bekijken

Wonen in het Wapen

Bemmel

project bekijken

Transformatie supermarkten Weert e.o.

Weert e.o.

project bekijken

Bavo Kerk

Angeren

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht