Visie

Vastgoedontwikkeling met focus op mensen

Eerlijke en duidelijke communicatie, met focus op de mensen achter elk vastgoedproject. Dat is waar Mecus voor staat. We combineren onze kennis en expertise met een mensgerichte aanpak. Zo realiseren we succesvol vastgoedprojecten, binnen de afgesproken kwaliteit, planning en het budget.

De vastgoedwereld is zakelijk. Het gaat al snel over stenen en financiën. Terwijl het succes van een project valt of staat met het draagvlak en enthousiasme van álle betrokkenen. Bij Mecus weten we dit en houden we continu het vizier gericht op het menselijke aspect, in elke fase van een vastgoedproject.

Mecus Planontwikkeling B.V. - Mecus-duurzaamheid-1

Onderscheidende aanpak

Met onze partners spreken we van begin af aan de te volgen route, uit te voeren werkzaamheden en geplande controlemomenten af. En gedurende een traject houden we continu de vinger aan de pols. We zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En houden alle betrokkenen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vertrouwensrelatie voorop

Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en projectteam. We investeren doorlopend in de vertrouwensrelatie met partners. Een verkoop, transformatie of herbestemming is vaak een belangrijke stap voor eigenaren, daar gaan wij niet zomaar aan voorbij.

Daarom nemen wij de tijd en pushen niet tot overhaaste beslissingen. Zo gaan we geregeld langs opdrachtgevers om in alle rust de plannen van begin tot eind door te spreken. Zo vaak als dat nodig is. Pas als het voor beide kanten vertrouwt voelt, gaan we écht aan de slag.

Michel

Mijn visie is dat je met goed luisteren, kennis en creativiteit een breed gedragen plan kan maken, dat voor alle stakeholders toegevoegde waarde heeft en niet alleen voor de initiatiefnemer. Dat betekent dat je soms buiten de gebaande paden moet denken of een stapje terug moet durven zetten. Inmiddels hebben we bewezen dat we hiermee ook complexe vraagstukken kunnen oplossen. We hebben hierbij oog voor de haalbaarheid, maar dan als maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

,,

Laten we je plan waarmaken

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.