Bedrijven

Geef je vastgoed een kansrijke toekomst

Transformatie van bestaande bedrijfspanden na een fusie? Een nieuwe bestemming voor een leegstaand winkel- of kantoorpand? De ontwikkeling van een compleet nieuwe locatie? Laat je adviseren, geef een optimale invulling aan je vastgoed en verhoog de (verkoop)waarde en/of huuropbrengst.

Als organisatie, grond- of vastgoedeigenaar zoek je altijd naar de best mogelijke invulling van je bedrijfspand(en) of kavels. Waar ligt je behoefte, wat zijn de kansen en wat heb je hiervoor nodig? Mecus brengt ’t voor je in kaart.

Ontdek wat er mogelijk is

We onderzoeken wat er mogelijk is binnen de structuur van het huidige pand óf vinden geschikte locaties voor de nieuwbouw. In overleg met jou stellen we een Programma van Eisen op, verzorgen we het projectmanagement én nemen het volledige projectontwikkelingstraject uit handen.

Elk detail boven water

Of het nu gaat om transformatie, herbestemming, grootschalige renovatie of nieuwbouw. Voor het hoogst haalbare resultaat moet elk detail boven water. Daarom vragen we tot in detail door naar je wensen, behoeften én de business. Want die vraagt meer dan eens om een specifieke invulling van het vastgoed.

Alles binnen plan en budget, mét oog voor alle betrokkenen

Vanzelfsprekend houden we gedurende het volledige traject de afspraken rondom kwaliteit, planning en budget continu scherp in het vizier. We bewaken de voortgang en interveniëren tijdig als de situatie daarom vraagt. Tegelijk zorgen we ervoor dat alle betrokkenen continu perfect op de hoogte zijn. Van het projectteam tot omwonenden en betrokken overheden. Zo creëren we draagvlak.

Transformatie

Soms is bestaand vastgoed toe aan een nieuwe functie. Denk aan leegstaande kantoorpanden of erfgoed. Wat is er mogelijk? Wij brengen het in kaart. Van kantoorpand naar studentenhuisvesting? Van kerk naar showroom van sportauto’s? Wij zien de potentie en inspireren met creatieve invullingen.

Herbestemming

Soms is bestaand vastgoed niet rendabel of geschikt te maken voor een andere functie. Bij Mecus hebben we de kennis om dit te beoordelen. We bieden o.a. een realistisch advies, verzorgen de bestemmingswijziging en vergunningsaanvragen en leiden het gehele ontwikkelingstraject in goede banen.

Uitbreiden, grootschalige renovatie en verduurzaming

Je bedrijf uitbreiden of is er grootschalige renovatie nodig? En hierbij direct voldoen aan de actuele duurzaamheidseisen vanuit de overheid? Weet ons te vinden voor advies over de best passende indeling en inrichting, met scherp oog voor de dagelijkse praktijk waarbinnen je opereert.

Nieuwbouw

Nieuwe bedrijfsunits, realisatie van winkelpanden of supermarkten. Ook voor nieuwbouw nemen we de projectontwikkeling graag uit handen.

Laten we je plan waarmaken

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Transformatie Dorpstraat Gendt

Gendt

project bekijken

Opleidingscentrum brandweer

Flevoland

project bekijken

Wonen in het Wapen

Bemmel

project bekijken

Transformatie supermarkten Weert e.o.

Weert e.o.

project bekijken

Bavo Kerk

Angeren

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht