De Tien van Tolkamer

Tolkamer

Op maandag 7 december 2020 sloten woonstichting Vryleve en Mecus Planontwikkeling b.v. een koopovereenkomst voor afname van bouwgrond Vierkenshof in Tolkamer. Wij gaan hiermee een samenwerking aan om op dit laatste stuk bouwgrond in de wijk in 2021 in totaal 22 woningen te realiseren.

Aansluiten grote woningbehoefte

Er is grote behoefte aan koop- en huurwoningen. Mecus sluit daarbij aan met de ontwikkeling van 10 vrije sector koopwoningen van het woningtype twee-onder-een-kap en vrijstaand aan de westzijde van het bouwperceel. Vryleve heeft aan de oostzijde van het bouwperceel 12 betaalbare modulaire huurwoningen voor kleine huishoudens in ontwikkeling.

Afstemming in ontwikkeling

Mecus en Vryleve trekken in de ontwikkeling samen op. De verschillende typen woningen worden goed op elkaar afgestemd in bijvoorbeeld steenkleur en erfafscheiding.

Definitieve plannen 

Inmiddels is het ontwerp goedgekeurd door Welstand en wordt er gewerkt aan de verdere uitwerking van dit plan. Start verkoop staat gepland voor half mei 2021.
De woningen zullen worden verkocht door Gaba Makelaardij in Zevenaar. Vryleve start met verhuur van de woningen als de realisatiedata bekend zijn.

 

Op de laatste nog braakliggende locatie in deze wijk zullen 8 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

Ook zo’n plan ?

Ontdek wat Mecus voor jou, jouw plannen en de mensen achter jouw plan kan betekenen. Laten we eens, onder het genot van een kopje koffie, jouw plannen bespreken!

Bedrijfsunits Kerkstraat

Druten

project bekijken

De Tien van Tolkamer

Tolkamer

project bekijken

BuitenHof

Maasbommel

project bekijken

Rietgrachtstraat

Arnhem

project bekijken

Het Wapen

Bemmel

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht