Zandsehof

Huissen

Op de hoek van de Karstraat en de Zandsedwarsstraat in Huissen is het project Zandsehof.nl gerealiseerd. Het terrein heeft een oppervlak van circa 1.800m2. Op dit terrein bevond zich een voormalig Chinees restaurant met parkeerplaats. Een inmiddels zeer “versleten” locatie op een markante hoek direct bij de zuidelijke entree van het stadje Huissen.

Mecus - Project Zandsehof

(Starters)appartementen en commerciële ruimte

In opdracht van de grondeigenaar is in 2012 in goed overleg met direct omwonenden de bestemmingswijziging procedure opgestart, met parallel hieraan de procedure voor de benodigde bouwvergunning. De heldere en transparante manier van communiceren met de buurt heeft ertoe geleid dat er een plan is gerealiseerd dat recht doet aan de locatie, binnen de door de gemeente opgestelde stedenbouwkundige randvoorwaarden.

Mecus - Project Zandsehof

Gefaseerde uitvoering

Het project is gefaseerd uitgevoerd: blok 2 (15 startersappartementen) is in april 2014 opgeleverd, blok 1 (commerciële ruimte en 12 appartementen) is opgeleverd in juli 2015.

  • Opdrachtgever Project Overbetuwe BV
  • Ontwerp D+B Architecten
  • Bouw De Koning Bouw (fase 1), Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV (fase 2)
Mecus - Project Zandsehof

Ook zo’n plan ?

Ontdek wat Mecus voor jou, jouw plannen en de mensen achter jouw plan kan betekenen. Laten we eens, onder het genot van een kopje koffie, jouw plannen bespreken!

Dorpstraat

Westervoort

project bekijken

Rietgrachtstraat

Arnhem

project bekijken

Het Wapen

Bemmel

project bekijken

Plein 2020

Appeltern

project bekijken

Ceylonpoort

Haarlem

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht