Eerlijk vastgoedadvies adequaat projectmanagement en projectontwikkeling op maat

Met oog voor elk detail

Je winkel- of bedrijfspand herbestemmen. Nieuwbouw van woningen of bedrijfsunits. Transformatie van historische locaties en erfgoed. Een doordacht plan vormt het fundament van elk vastgoedproject: realistisch, met oog voor alle betrokkenen en de omgeving. Mecus Planontwikkeling ondersteunt je met eerlijk vastgoedadvies, adequaat projectmanagement en projectontwikkeling op maat.

Je hebt een idee, behoefte of vraagstuk rondom vastgoedontwikkeling. En je wilt weten: wat is er mogelijk, wat komt er bij kijken? Is mijn idee haalbaar, kansrijk bij de gemeente? Of je wilt het projectmanagement volledig uit handen geven? Als onafhankelijk vastgoedadviseur – zónder bouwbelang – ondersteunen wij je in elke gewenste fase van jouw vastgoedproject: van concept tot realisatie.

Mecus- oog voor detail - tak boom
Vastgoedproject - Mecus

Vastgoedadvies

Projectmanagement - Mecus

Projectmanagement

Projectontwikkeling - Mecus

Projectontwikkeling

Vastgoedproject

Thuis in de regio

Dankzij onze kennis van de stadsregio Arnhem-Nijmegen en ruime omstreken weten we snel wat haalbaar is en waar de uitdagingen liggen. We staan in nauw contact met gemeenten, overheidsinstellingen en andere stakeholders. Door onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we zo nodig in een vroeg stadium anticiperen.

Open, eerlijk en helder

Wat het plan ook is, wij leven ons in: in de locatie en de omgeving. Hierbij hebben we oog voor elk detail. We luisteren aandachtig naar alle belanghebbenden. Zodat we weten wat er speelt. En we houden rekening met ieders gevoelens en belangen. Zo creëren we draagvlak.

Team van Mecus

Aangenaam, wij zijn Mecus

Een team van bevlogen specialisten met uitgebreide kennis en expertise in projectontwikkeling. Reken op ons netwerk voor inzet van specialistische kennis op het gebied van onder meer ontwerp, constructie en planologie. En op onze nauwe contacten binnen gemeenten en betrokken overheden.

Mecus staat voor mens en focus. Want het succes van een project valt of staat met het duidelijk voor ogen houden van het doel dat je wilt bereiken én het enthousiasme van de mensen: van opdrachtgevers en belanghebbenden tot omwonenden, buurtbewoners en andere betrokkenen.

Dus, wat is ’t plan?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking. De koffie staat klaar.

De Nieuwe Heerlijkheid

Horssen

project bekijken

MH De Merm

Elst

project bekijken

het Vense Erf

Volkel Lankes

project bekijken

Dorpstraat Gendt

Gendt

project bekijken

Opleidingscentrum brandweer

Flevoland

project bekijken

Meer projecten bekijken? Kijk rond in het overzicht

naar het overzicht